Welkom op Manso Coguleras!

Wat is Manso Coguleras?

Welke mensen komen hier?

Wat bieden wij?

Wat kun je hier allemaal doen?

Kalender en reserveren

Routebeschrijving

Gastenboek

Persoonlijk contact

Voor eventuele vragen

Foto album

Video album

Wandelvakanties Spaanse Pyreneeën

WANDELEN

Hoor de stilte! Hoor de stilte op Manso Coguleras!

Politica de privacitat
Condiciones de Reserva
Bungalows
Er zijn twee typen bungalows gebouwd: 2-per­soons bun­ga­lows en 6-per­soons bun­ga­lows.

De 2-per­soons bun­ga­lows zijn 4 x 5 me­ter. Deze zijn in­ge­richt met een ge­schei­den, com­plete bad­kamer, 1 twee­persoons bed ge­schei­den van de leef- en kook­ruimte door middel van een kast.

De 6-persoons bun­galows zijn 6 x 6 me­ter. De­ze zijn in­ge­richt met een slaap­kamer met een twee­per­soons bed, een slaap­kamer met een sta­pel­bed, een bad­kamer, en in de kook-leef­ruimte staat een slaap­bank.

De beide bungalows zijn voorzien van stroom van onze zonnepannelen zodat u een licht­je aan kunt doen. Er zijn geen stop­con­tac­ten. De bad­ka­mers zijn voor­zien van douche, toi­let en was­tafel. In de woon­ruimte is een keuken­hoek waar­in een gas­for­nuis met oven staat en een grote gas­koel­kast met diep­vries­vak. Bad­kamer en keu­ken heb­ben warm en koud stro­mend wa­ter.
 
De prijs, alles inclusief, is voor de 2-per­soons bun­ga­low € 602€ per week (86€ per nacht) en voor de 6-per­soons bun­ga­low € 700€ per week (100€ per nacht). In de mei vakantie is een 2 persoons bungalow 475€ per week en een 6 persoons bungalow 550€ per week. Het eni­ge dat u zelf moet mee­ne­men is hand- en thee­doe­ken.