Welkom op Manso Coguleras!

Wat is Manso Coguleras?

Welke mensen komen hier?

Wat bieden wij?

Wat kun je hier allemaal doen?

Kalender en reserveren

Routebeschrijving

Gastenboek

Persoonlijk contact

Voor eventuele vragen

Foto album

Video album

Wandelvakanties Spaanse Pyreneeën

WANDELEN

Hoor de stilte! Hoor de stilte op Manso Coguleras!

Politica de privacitat
Condiciones de Reserva
Gastenboek 

Heeft u het naar uw zin gehad of wilt u ontdekkingen en ervaringen met anderen delen, schrijf het dan in ons gastenboek, dan kunnen toekomstige gasten het ook lezen en een beeld vormen van Manso Coguleras.
 
Stuur een info@mansocoguleras.com en wij zetten het er voor u in.

Het was opnieuw heerlijk bij jullie vakantie te vieren. Het is moeilijk te beschrijven wat zo'n vakantie nou precies zo geweldig maakt (“kom het maar ervaren” zouden we willen zeggen) maar in een paar steekwoorden komt het neer op:
 
gastvrijheid, vriendschap, rust, ruimte, kwaliteit, gezelligheid. Dank je wel voor deze derde positieve ervaring.
 
Groeten, Veronique, Joost, Ruben, Jonas en Bram Kentson

Hoi allemaal!

Vrolijke boel hier, zoals altijd. Gezellig, leuk, enz. Altijd mooie meisjes hier. Lachen, Gieren, brullen. Zo kom je de tijd wel door. Er is hier misschien niet zo veel maar wel altijd een goede sfeer, Je komt elkaar sowieso tegen, dus leuke contacten doe je hier dan ook op. De mensen die hier werken zijn ook erg aardig en behulpzaam. Je kan altijd bij ze terecht. Als je wilt lopen is het hier ideaal, de beektocht zeker aan te raden. Het klinkt misschien allemaal wel een beetje te positief maar ik vind dat ik dat na 10 x wel kan zeggen.

Ilja

 

29-7-2005

Het was weer heel verzorgd en gezellig. Deze plek blijft ons trekken. Veel dank voor de fijne en prachtige plek en de ontspannen service.

Guus, Frederique, Koen

 

Zomer 2005

Hoi ik ben Suus en degene die bij me zit heet Floor. Je kan hier heel veel leuke dingen doen zoals paardrijden, de bekentocht maar ook de bonte avond vond ik het leukst omdat mijn vader en mijn hond mee deden en wonnen. Ze hebben ook hele goede service, en ik krijg net een tosti, die ga ik nu opeten. Doei

Suus en Floor

 

2005

Hey, ik ben Floor. Het was super onze vakantie hier. Vooral het paardrijden.

Bij de tent is het rustig en bij het praethuys is het gezellig. De paarden zijn allemaal heel lief. De bonte avond was heel leuk.

Het was héél leuk.

Floortje

 

julie 2005

Vanaf 1992 - de oudste van de kinderen 14 en de jongste 5- kwamen we via de rivier het mooie bergpad omhoog. Wat een schitterende plek en wat een fijn sfeer! Dat wiaten we vanaf het begin. Veel zorg en aandacht, heerlijk eten - een lekker zwembad. Voor elke tent of huisje een plek met volop bomen en een uitzicht over de bergen. Zon en schaduw. Het is nu 2005, de jongste is 18. Al heel veel keer kwamen we terug. Groter wordende kinderen met hun geliefdes deden hier hun eerste kampeerervaringen op. Alle pleegkinderen vonden hier ook een goede plek. Ook zonder auto kun je hier prima terecht. Uitstapjes naar Besalú, Barcelona of mooie bergwandelingen zijn goed te doen. Een camping voor wie rust, gezelligheid en een natuurlijke sfeer zoekt.

Hans Steenhorts en Joke Goudswaard.

 

He mensen

Ik ben hier nu een week en het is hier heel erg leuk. Het zwembad, de paarden en het praethuys zijn altijd wel gezellig en het is hier erg mooi, De mensen hier zijn erg aardig en ik hoop dat ik nog vaak terugkom.

Anne

 

Hei!

Het is hier echt super, heel gezellig, je kunt leuke dingen doen. De mensen zijn hier onwijs aardig! Ik hoop hier nog een keertje te komen.

Doei Ilse

 

Juli 2005

Beste mensen

We zitten te wachten tot Mira jarig is en ik heb net verloren met kaarten. Dus wat doe je, je pakt het gastenboek. Het is gezellig hier. Jammergenoeg heeft onze Willem het bommetje van Hans gemist. Misschien dat hij het morgen weer.

Morgenochtend markt in Olot, daarna misschein naar het strand Sant Pere Pescador . Er is altijd wat te doen of te verzinnen- De kinderen handen het liefst de hele dag bij het zwembad maar we willen ook wat van de omgeving zien. Gelukkig stribbelde Mira niet teveel tegen met het zingen. Dan kunnen we nu naar bed.

Groetjes

Ron en Annalet van Zanten.

 

Lieve mensen

Wat een heerlijke vakantie hebben we weer gehad. We hebben ontzettend genoten van en op jullie camping. Gezelligheid en rust gaan hier hand in hand. We hebben de bekentocht nog steeds niet gedaan dus alleen al daarom komen we zeker weer een keer terug.

Bedankt voor alles

Groetjes van Marc en Pauline van Dijk